Team Maliepaard Makelaars Delft


Register-makelaar & taxateur Cees Maliepaard 06-29267839  cm@max20.nl
cees_1
Ir. Cees B. Maliepaard is in 1986 met onderscheiding afgestudeerd aan de TU Delft afdeling Bouwkunde. Naast zijn studie bouwkunde heeft hij een avondstudie rechten aan de RU Leiden gevolgd, welke hij gedeeltelijk heeft afgerond. Na zijn studie heeft hij aan de TU Delft gewerkt en is daarna zijn eigen onderzoeksbureau gestart. Cees Maliepaard heeft in de jaren negentig 2x de milieuprijs van de gemeente Delft gewonnen. Van het door Maliepaard ontwikkelde boekje "Groen Klussen" werden ruim 30.000 exemplaren gedrukt. Na het behalen van zijn makelaars- en taxatiediploma is Maliepaard gestart met taxeren: QR Taxaties + advies bv. Vanaf 1-2-2010 heeft hij zijn eigen makelaarskantoor: Maliepaard Makelaars. Daarnaast heeft Cees Maliepaard cursussen ontwikkeld voor het energielabel, schrijft regelmatig artikelen en is gediplomeerd EPA-adviseur. Maliepaard is tevens initiator van de eerste (tijdelijke) Museumwoning in Delft: de Diagoonwoning van de architect Herman Hertzberger. Een project dat ondersteund werd door de gemeente Delft en verschillende Delftse bedrijven en heeft ruim 450 bezoekers getrokken. Verdere info: www.diagoonwoningdelft.nl

Makelaar Kay Reedijk 06 - 42 65 55 50

kay_foto


In 2008 heeft Kay succesvol de opleiding Makelaardij afgerond. Kay is al sinds 2005 werkzaam als Makelaar en heeft in deze tijd ruime ervaring opgedaan bij de verkoop en aankoopbegeleiding van vele objecten in Delft e.o. Hij werkt inmiddels als verhuurmakelaar onder de naam Reedijk Real Estate maar ondersteunt Maliepaard Makelaars daar waar nodig. “Vastgoed is zijn passie” en dat is wat de klant ervaart in zijn perfecte dienstverlening.

Register-makelaar & taxateur Henk Happel 06-20562398  hh@max20.nl

Henk Happel klein_1
Mr. Henk Happel is sinds 2000 als makelaar/taxateur aktief  in Delft.
Naast aan-en verkoop van woningen is hij ook bevoegd voor bedrijfsmatige taxaties. Hij is jurist en heeft ervaring bij de Rijksbelastingdienst waardoor hij alles weet van fiscale taxaties (voor successie, minnelijke waardering, terbeschikkingstelling, WOZ-bezwaar). Hij is hij jarenlang SVM-examinator geweest (voordat makelaars en taxateurs tot een branchevereniging kunnen toetreden dienen ze met een vaktest hun taxatie- en regio-kennis aan te tonen). Henk weet ook als aankoopmakelaar veel voor zijn klanten te bereiken. Juist omdat Maliepaard Makelaars als lid van Vastgoedpro buiten het clubje Delftse NVM-makelaars staan, kan hij in de onderhandelingen net even wat scherper insteken…De klant plukt hier de vruchten van!! Henk woont sinds 1992 in Tanthof-West en tennist graag in zijn vrije tijd.


Register-makelaar & taxateur Monique Heilbron 06-16 02 61 00 mh@max20.nl

MoniqueHeilbron
In 2010 heeft Monique de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool te Rotterdam met succes afgerond. Tijdens haar stage bij Maliepaard Makelaars Delft heeft Monique het vak in de makelaarspraktijk geleerd en tevens haar taxateursdiploma gehaald. Vanaf 1 december 2015 is ze als zelfstandig ondernemer werkzaam onder de naam Heilbron MakelaarsServices. Ze is een vaste kracht voor Maliepaard Makelaars en ondersteunt de makelaars daar waar mogelijk: varierend van verkopen van een woning tot het begeleiden van kopers met verbouwingen.
Unique sellingpoints van Heilbron MakelaarsServices zijn de flexibele werktijden, maximale klantvriendelijkheid en deskundigheid als het gaat om het aankopen, taxeren en verkopen van woningen!